Beauty

Transformarea totala prin care a trecut Ozana Barabancea. De la 128 de kilograme a ajuns să aibă corp de fotomodel

Ozana Barabancea a trecut prin transformări șocante – dar bune! Frumoasa artistă, îndrăgită de atâția oameni, a ales să se opereze pentru micșorarea stomacului, iar acum arată uluitor!

Procesul de transformări a durat o perioadă, dar acum Ozana Barabancea este absolut mulțumită de cum arată și de cum se simte. Bruneta de 51 de ani a slăbit 60 de kilograme, iar acum arată senzațional! Înaltă, frumoasă și cu o voce uimitoare, Ozana Barabancea a știut întotdeauna să uimească publicul și să se facă oamenii să o iubească.

Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a recunoscut că nu a avut mare succes în trecut la capitolul slăbit, ajungând chiar să cântărească 128 de kilograme.

”Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporții. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla. Și atunci am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată. Am ținut cură de slăbire și ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrășat și mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat și am zis stop joc, hai să ne operăm”, a dezvăluit vedeta, la un moment dat.

Dar cu trecerea timpului, Ozana Barabancea a luat o decizie care urma să îi schimbe total viața: operația de micșorare de stomac. Astfel, vedeta a reușit să slăbească până la 60 de kilograme, iar acum juri că are corp de fotomodel! Au trecut câțiva ani de la intervenția chirurgicală pe care și-a făcut-o, iar acum a ajuns de nerecunoscut. Ea a apelat și la un instructor și mănâncă așa cum i-a fost spus de către medici. Pe rețelele de socializare, Ozana postează imagini din diferiți ani, iar schimbările sunt vizibile cu ochiul liber.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *