Diverse

Lidia Buble, prima reacţie după ce Răzvan Simion a fost văzut cu alta. Dovada că s-ar fi despărţit de prezentatorul Antena 1: „Lăsaţi-mi viaţa…”

În ultima perioadă, în showbiz au apărut tot mai multe speculații legate de o posibilă despărțire dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, mai ales după ce prezentatorul de la Antena 1 a fost surprins în compania unei roșcate. Cei doi nu mai sunt deloc așa cum erau la început și foarte multe lucruri îi cam dau de gol că nu mai formează un cuplu.

După ce Răzvan Simion a avut o reacție ciudată în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, spunând că relația lor nu mai este…și oprindu-se brusc, fără ca măcar să specifice cum anume nu mai este relația cu Lidia Buble și fără să mai spunp vreun cuvânt, artista a avut o primă reacție.

Sătulă până peste cap de comentarii și speculații, Lidia Buble a luat foc și a avut o reacție acidă cu privire la lucrurile ce se spun vizavi de relația ei cu Răzvan Simion. „Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară”, a spus Lidia Buble, la rândul ei, pe rețelele de socializare, fără să răspundă la întrebarea dacă mai formează sau nu un cuplu cu Răzvan Simion.

Deși sunt împreună de ceva timp, Răzvan Simion nu îi cunoaște familia Lidiei Buble. Acum ceva timp, artista a vorbit deschis despre acest lucru și a menționat că iubitul ei va merge să-i cunoască părinții numai după ce o va cere de soție.

„Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă. Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta.

Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie”, a declarat Lidia Buble.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *