Beauty

Ce a făcut Elena Ionescu după ce a câştigat Survivor! Fanii au luat foc: „Toată lumea o plângea şi primul lucru pe care l-a făcut a fost să-şi pună…

Elena Ionescu este marea câștigătoare Survivor România și o adevărată învingătoare. Cu toate că fanii ei s-au bucurat enorm de reușita sa, răutăcioșii au început imediat să-i critice gesturile de după revenirea în România.

Mai exact, o simplă intervenție estetică la care a apelat artista după ce a venit în România i-a făcut pe internauți să explodeze, pur și simplu.

Pe un grup de Facebook numit Survivor România 2020, o fană a emisiunii a postat o fotografie cu Elena Ionescu, făcută la o clinică de lux din Capitală, acolo unde artista s-a lăsat pe mâna specialiștilor și și-a injectat acid hialuronic în buze.

Elena de la Survivor România, criticată pentru faptul că și-a injectat acid în buze
Internauta a fost pusă pe gânduri în momentul în care a văzut că Elena Ionescu și-a permis o astfel de intervenție estetică, al cărei preț poate varia între 250-450 euro. Din răutate, aceasta a postat un mesaj dur la adresa câștigătoarei Survivor România 2020, spunând că până acum îi plângea de milă că locuiește cu chirie și are singură grijă de fiul său, însă acum se răsfață în lux și intervenții.

„Tot îi plângea lumea pe aici, vai, săraca Elena nu are bani, are copil mic, stă în chirie…dar primul lucru pe care îl face după ce a câștigat este să își pună buze și cine știe ce alte intervenții estetice…” a scris internauta, în dreptul fotografiei cu Elena Ionescu.

Elena Ionescu a avut probleme hormonale după participarea la Survivor România
Din cauza schimbărilor ce au avut loc în organismul său odată cu plecarea din România și cu îndurarea condițiilor grele de la Survivor România, Elena Ionescu nu a mai avut menstruație timp de 4 luni. Mai mult, artista a povestit și care a fost motivul din cauza căruia a luat în greutate.

„Am văzut că foarte mulți v-ați mirat că m-am îngrășat la Survivor. Ei, bine, să știți că nu e din pricina mâncării. Este vorba de o problemă hormonală care se întâmplă, am înțeles eu, frecvent, celor care merg în astfel de competiții, chiar și la Survivor. Este o dereglare pe care nu pot s-o gestionezi… Atunci când corupul nu mai mănâncă foarte mult timp și câștigă niște recompense ca cele pe care le câștigam noi, evident că exisatu niște șocuri pe care noi le dădeam organismului.

Tot din această problemă nu am mai avut ”perioadă” (menstruație n.r.). ”Perioada” mea nu a mai venit de 4 luni de zile. E foarte greu să spun din pricina căror motive, dar probabil că toate acestea s-au cumulat, s-au adunat și s-a ajuns la aceast problemă pe care astăzi o am. Nu știu dacă știți, eu sunt foarte activă și fac sport pentru mine, în primul rând, pentru sănătate. Inclusiv când eram însărcinată cu beblușul meu făceam foarte mult sport și eram la aceleași kilograme pe care le am acum”, a dezvăluit Elena Ionescu, pe vlogul său.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *