Diverse

Bărbatul care și-a schimbat viața la 360 de grade! A fost părăsit de soție pentru că ”era prea gras”. Cum a ajuns să arate acum

Povestea lui Stephen Ringo începe din 2016, când bărbatul a fost părăsit de soție pentru că ”era prea gras să facă dragoste”.

Soția, nemulțumită de aspectul său fizic și de faptul că nu o mai satisfăcea, a luat decizia de a pleca din viața lui. Stephen a fost foarte afectat de situația în care se afla, așa că a luat o decizie radicală: și-a schimbat viața la 360 de grade!

Avea 184 de kilograme când el și soția lui semnau actele de divorț. De atunci, viața lui s-a schimbat radical, iar după doi ani de zile, Stephen a ieșit învingător: a renunțat la fast-food, face sport și a scăpat de 100 de kilograme!

”Relația mea cu soția s-a deteriorat din cauza greutății mele. Am fost în depresie, iar între noi nu mai exista intimitate. Viața mea sexuală era la pământ. Cred că lipsa de încredere în mine și kilogramele în plus au îndepărtat-o. Am ajuns să divorțăm, iar apoi mi-am schimbat stilul de viață. Am mers la sală, deși mi-a fost foarte greu și am încercat să adopt un stil de viață sănătos. Mănânc doar între orele 17 și 19”, a mărturisit bărbatul, conform The Mirror.

Iar, de atunci, Stephen întoarce capetele pe stradă! Chiar dacă a trecut prin această decepție, el susține faptul că pe viitor va fi un partener de viață minunat. Acum, însă, trebuie să scape și de excesul de piele, căci după atâtea kilograme date jos, pielea s-a lăsat. Acest lucru va conta mult pentru viața sa intimă.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *