Noutati

Anunțul momentului! Mall-urile și restaurantele rămân închise. Autoritățile nu mai dau undă verde pentru redeschiderea pe 15 iunie

Mall-urile rămân închise. La fel și restaurantele, grădinițele și creșele sau sălile de fitness, precum și toate domenii unde activitatea presupune un public numeros. domenii, susține Ministrul Muncii, Violeta Alexandru. 15 iunie fusese inițial anunțată drept dată pentru o nouă rundă de relaxare a măsurilor în România.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat miercuri, că mall-urile, restaurantele cu spații închise, grădinițele și creșele nu se vor redeschide încă, fără să precizeze o posibilă dată ulterioară.

”Suntem conștienți că unele domenii trebuie să rămână închise, e vorba de domenii unde activitatea presupune un public numeros și de aceea rămânem în continuare în sprijinul acestor domenii prin acordarea în continuare a sprijinului cunoscut deja de dumneavoastră, strict către domeniile unde se păstrează măsurile de restricție”, a explicat Ministrul Muncii.

Violeta Alexandru a dat și exemple de activități pe care autoritățile nu ar intenționa să le redeschidă încă, printre care se numără mall-urile și restaurantele.

“O să dau câteva exemple. Este vorba despre activitățile de tip concerte, spectacole, cu public de peste 500 de persoane, atât în spații închise cât și deschise. Este vorba despre restaurantele cu spații închise, asupra cărora se menține măsura de restricție legată de permiterea accesului clienților și publicului în incintă, mall-urile cu suprafața de 15.000 de metri pătrați, activitățile sportive de tip fitness, piscine în spații închise, sporturile de contact, grădinițele, creșele”, a mai spus Violeta Alexandru.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *