Diverse

Anunțul așteptat de toți românii. Când se redeschid sălile de fitness și care sunt regulile pe care le vor respecta cetățenii

În urma unei discuții cu Ministerul Sănătății, Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness a făcut anunțul așteptat de toți românii: sălile de fitness urmează să se deschidă pe 15 iunie!

Președintele Federației Române de Culturism și Fitness a anunțat că sălile de fitness se vor deschide începând cu data de 15 iunie. Cu toate acestea, cetățenii vor trebui să respecte niște reguli stricte, pentru a se evita răspândirea epidemiei de COVID-19.

Anunțul legat de redeschiderea sălilor de fitness a fost făcut pe Facebook chiar de către Președintele Federației Române de Culturism și Fitness, Gabriel Toncean.

„Prieteni, am vești bune! Data de 15 Iunie a devenit o certitudine în privința redeschiderii sălilor de fitness.

Ca urmare a discuțiilor pe care le-am purtat astăzi la Ministerul Sănătății, împreună cu reprezentanții Institutului Național de Sănătate Publică, mă bucur să vă pot anunța că vom putea face sport la aparate în curând.

Este important de precizat că, în prima etapă, vor fi redeschise doar sălile cu aparate de forță, nu și cele care oferă exclusiv spațiu pentru aerobic.
Printre măsurile de siguranță care sunt luate în calcul se află următoarele puncte:

  1. accesul în sală să se facă doar cu programare prealabilă;
  2. distanța între sportivi să fie de 4 metri pătrați;
  3. aparatele de aer condiționat vor fi folosite, însă va fi necesară curățarea filtrelor;
    se recomandă și aerisirea naturală;
  4. va fi permisă folosirea supravegheată a vestiarelor;
  5. nu va fi permisă folosirea dușurilor;
  6. în timpul antrenamentului se va lăsa un aparat liber, între două aparate folosite.

Până la data de 10 iunie se va face publică lista finală a măsurilor de siguranță, care vor trebui respectate în interiorul sălilor de fitness”, a anunțat Gabriel Toncean pe Facebook.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *