Beauty

ANM a emis cod galben de ploi, vijelii și grindină. Până când este valabilă avertizarea meteo

ANM a emis o nouă avertizare meteo valabilă joi, 4 iunie. Meterologii anunță cod galben de ploi, vijelii și căderi de grindină în mai multe regiuni ale țării.

Cod galben valabil în intervalul orar 12:00 – 22:00
Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteorologică de cod galben. Alerta ANM are valabilitate joi, 4 iunie, în intervalul orar 12:00 – 22:00, când vor fi ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică temporar accentuată.

Zonele vizate de avertizarea meteo
Potrivit meteorologilor, în Maramureș, Crișana, local în Transilvania și în zona Carpaților Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali, joi, 4 iunie, se vor înregistra perioade de instabilitate atmosferică accentuată.

Instabilitatea atmosferică accenturată se va manifesta prin averse torențiale, cantități de apă ce vor depăși 25…35 l/mp, descărcări electrice, vijelii și grindină.

Fenomenele se vor semnala pe arii restrânse și în restul teritoriului.

Vremea se încălzește de astăzi
Totodată, de astăzi, 4 iunie, meteorologii anunță o încălzire a vremii în toate regiunile României, potrivit Antena3. Potrivit prognozei pe două săptămâni realizată de ANM, vremea va fi schimbătoare în zilele următoare. Instabilitatea atmosferică se va manifesta pe teritoriul țării, în ciuda faptului că vremea se va încălzi semnificativ în prima parte a lunii iunie.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *