Beauty

Andreea Marin a dat vestea cea mare! Vedeta este pregătită pentru venirea celui de-al doilea copil: „Îl fac pe cale naturală”

Andreea Marin este o prezenţă apreciată în lumea mondenă. Fosta prezentatoare TV a demonstat de-a lungul timpului faptul că este o fire puternică şi nu s-a dat niciodată înapoi de la provocări.

Deşi se poate spune că Andreea Marin nu a fost norocoasă în dragoste, de câţiva ani viaţa vedetei s-a schimabt complet.

Acum fosta prezentatoarea TV trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, în vârstă de 32 de ani. Bărbatul are o relaţie apropiată şi cu fiica vedetei din căsnicia cu Ştefan Bănică Jr.

Surprinzător este faptul că, la cei 45 de ani ai săi, Andreea Marin se gândește la posibilitatea de a deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta a dezvăluit totodată faptul că vrea să aducă copilul pe lume tot pe cale naturală.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Andreea Marin a trecut prin clipe dificile în urmă cu aproape doi ani, când s-a trezit în fața unei situații greu de gestionat pentru oricine: suspiciunea unui cancer.

”Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu”, a declarat Andreea Marin.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *